In acest moment, web2sms iti pune la dispozitie cele mai inovatoare servicii, astfel incat tu sa poti sa comunici direct cu partenerii de afaceri, clientii sau furnizorii indiferent daca ai nevoie sa trimiti 1 SMS, campanii complexe sau mesaje automate.
Cu ajutorul etichetelor poti sa trimiti SMS-uri cu expeditor personalizat (Ex.Firmata.ro), iar modulul de rapoarte iti da control total pentru toate initiativele tale, indiferent ca vrei sa analizezi rapoarte sau sa ajustezi din mers campaniile tale.

Prin intermediul web2sms poti trimite un numar nelimitat de SMS-uri, indiferent de tipul acestora:

SMS simplu – 160 de caractere text

SMS flash - SMS care apare pe ecran fara ca sa fie salvat in memoria telefonului

WAP push - SMS care permite comunicarea informatiilor multimedia alaturi de mesaje text uzuale. Aceasta se afiseaza sub forma de text si URL.

SMS concatenat - mesaje de pana la 39015 caractere care ajung concatenat ca un singur mesaj pe telefonul destinatarului

Business Card - mesaje care permit trimiterea de contacte impreuna cu detaliile aferente

Meeting request - mesaj care este interpretat de telefon sub forma de intalnire si care se instaleaza ca atare in calendarul telefonului.Este foarte util pentru situatiile in care vrei sa te asiguri ca programarile sunt respectate.

Interactiv

Web2sms te ajuta sa comunici interactiv cu clientii tai. Poti aloca coduri scurte pe care sa le comunici clientilor tai, iar ori de cate ori faci o promotie sau realizezi un concurs, aceste coduri scurte au o utilitate deosebita pentru fiecare campanie prin SMS pe care vrei sa o derulezi, indiferent ca este vorba de un produs, un eveniment sau un serviciu.

De exemplu se defineste in sistemul nostru un cod scurt si relevant pentru business-ul tau, iar ori de cate ori clientii trimit la un numar scurt acest cod, vor primi raspuns cu ce informatii vrei sa le oferi, fie ca este vorba de oferta ta curenta sau ca ai deschis o noua locatie.