In acest moment, web2sms iti pune la dispozitie cele mai inovatoare servicii, astfel incat tu sa poti sa comunici direct cu partenerii de afaceri, clientii sau furnizorii indiferent daca ai nevoie sa trimiti 1 SMS, campanii complexe sau mesaje automate.
Cu ajutorul etichetelor poti sa trimiti SMS-uri cu expeditor personalizat (Ex.Firmata.ro), iar modulul de rapoarte iti da control total pentru toate initiativele tale, indiferent ca vrei sa analizezi rapoarte sau sa ajustezi din mers campaniile tale.

Prin intermediul web2sms poti trimite un numar nelimitat de SMS-uri, indiferent de tipul acestora:

SMS simplu – 160 de caractere text

SMS flash - SMS care apare pe ecran fara ca sa fie salvat in memoria telefonului

WAP push - SMS care permite comunicarea informatiilor multimedia alaturi de mesaje text uzuale. Aceasta se afiseaza sub forma de text si URL.

SMS concatenat - mesaje de pana la 39015 caractere care ajung concatenat ca un singur mesaj pe telefonul destinatarului

Business Card - mesaje care permit trimiterea de contacte impreuna cu detaliile aferente

Meeting request - mesaj care este interpretat de telefon sub forma de intalnire si care se instaleaza ca atare in calendarul telefonului.Este foarte util pentru situatiile in care vrei sa te asiguri ca programarile sunt respectate.

API

Web2sms te ajuta sa-ti reduci pana la de 3 ori costurile pentru acele procese pentru care comunicarea este obligatorie. Tot ce ai de facut este sa automatizezi toate notificarile si alertele care trebuie sa ajunga la clientii tai.

E simplu, iar integrarea se face la nivel de API intre aplicatiile pe care deja le folosesti intern, iar sms-urile vor pleca automat, personalizat si fara interventie umana, minimizand astfel timpul si personalul alocat.

Noi iti punem acest serviciu la dispozitie gratuit, fara sa fie nevoie sa instalezi nici un fel de software suplimentar. Asta inseamna binenteles ca nu este necesara pregatire suplimentara a angajatilor tai.

Tot ce ai de facut este sa te uti la exemple si sa studiezi documentatia API. Integrarea este foarte simpla, iar daca ai nevoie de suport te rugam sa ne contactezi telefonic sau prin email.