Sunt autentificat, cum ma intorc la pagina principala ?

 

In cel mai simplu mod posibil : apasa butonul Dashboard.
Feedback

Am trimis mesaje catre un client/prieten. Poate sa imi raspunda ? Unde primesc mesajele de raspuns

 

Momentan, web2sms.ro este un serviciu unidirectional si ca urmare a acestui fapt destinatarul mesajului trimis prin acest serviciu nu poate sa iti dea reply. Dar fiindca numarul de telefon sau eticheta folosita la trimitere sunt personalizabile acesta te va putea identifica usor si Citeste tot
Feedback

Am uitat parola ! Cum pot sa o resetez ?

 

Nu este nici o tragedie daca ai uitat parola, se mai intampla. Intra pe prima pagina a site-ului web2SMS.ro fa click pe link-ul « am uitat parola » si completeaza campurile de identificare. Parola iti va fi trimisa prin e-mail la adresa de mail folosita la inregistrare.
Feedback

Cum imi schimb datele de contact ?

 

Datele de contact se schimba dupa autentificarea pe web2sms.ro, in zona Profil -> Detalii de contact . Fii sigur ca ai completat toate campurile pentru a putea sa iti trimitem factura cu date corecte. Datele modificate trebuie confirmate.
Feedback

Vreau sa imi schimb parola!

 

Poti sa iti schimbi parola foarte usor. Autentifica-te pe serviciul web2sms.ro, intra in zona de administrare profil -> date autentificare si adauga parola noua pe care o doresti. Poti sa faci acest lucru de cate ori doresti. Este chiar recomandat sa iti schimbi parola la intervale Citeste tot
Feedback

Ce este o lista de destinatari ?

 

O lista de destinatari este constituita din numerele de telefon mobil, dupa preferinta se poate adauga si un nume, catre care doresti sa trimiti unul sau mai multe mesaje SMS. 
Feedback

Ce este un grup ?

 

Un grup poate contine una sau mai multe liste de destinatari al mesajelor tale SMS. 
Feedback

Ce este un fisier .csv ?

 

Un fisier .csv contine informatii ale caror elemente sunt delimitate de semnul virgula « , » (in eng. Comma). Fiecare camp delimitat de « , » poate fi interpretat de web2sms.ro si adaugat in sistem ca si inregistrare separata. 
Feedback

Ce trebuie sa contina fisierul .csv ?

 

Pentru a incarca listele de destinatari folosind un fisier .csv acesta trebuie configurat in urmatorul format (vezi fisier demo) Fisierele .csv sunt generate de orice aplicatie care stie sa exporte date si pot fi editate cu ajutorul unui program de calcul tabelar (Ex. Microsoft Citeste tot
Feedback

Ce s-a intamplat cu mesajul meu ?

 

Un mesaj, in functie de starea lui afisata in zona de statistici , poate fi :- DELIVERED – mesajul a fos livrat
- SENT – mesajul a fost trimis catre destinatar dar nu a fost primita confirmarea de livrare.
- PENDING – mesajul a fost trimis catre gateway-ul Citeste tot
Feedback

Cum pot sterge contul web2sms.ro ?

 

Daca doresti sa inti inchizi contul web2sms.ro trebuie doar sa ne trimiti un e-mail de pe adresa folosita la inregistrare cu numarul tau de telefon. Contul tau va fi sters in max.24 de ore. Atentie! creditele nu se ramburseaza!. 
Feedback