SMS informare

Fii alături de clienții tăi printr-un serviciu ușor de folosit, intuitiv și care se adaptează nevoilor tale de business.

Comunică instant informații despre:

web2sms îți asigură soluția tehnică de care ai nevoie.
Orice trimitere SMS se realizează simplu, securizat și în cel mai scurt timp.

Prin platforma web

fără cunoștințe de programare
Vezi mai mult

Prin mail2sms

direct din mail-ul tău
Vezi mai mult

Prin API

automatizezi SMS-urile
Vezi mai mult

Termene de plată

Notifică-ți clienții sau partenerii în momentul în care se emite factura. Poți include în SMS detalii cu privire la: număr, valoare, sau termenul de plată. Comunicarea SMS se poate face prin platforma web, iar SMS-urile se pot personaliza pentru fiecare destinatar în parte.

Facturi scadente

Facturile au ajuns la scadență. Informează-ți clienții/partenerii printr-o comunicare SMS. Tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma web, să încarci baza de date și să scrii mesajul dorit. Poți programa campania pentru orice dată sau oră, în funcție de propriile nevoi.

Statusul comenzilor

Prin intermediul API poți automatiza trimiterile SMS astfel încât pentru fiecare comandă plasată pe website-ul tău clienții tăi să primească un mesaj de confirmare. În mesaj poate fi inclus un link/short link unde clienții își pot urmări în timp real statusul comenzii.

Rezervări

E mai ușor să comunici cu clienții tăi prin SMS. Poți notifica și primi mult mai rapid confirmarea rezervării, indiferent că este vorba de un restaurant sau un eveniment.

OTP-uri (one time password)

API-ul web2sms se poate integra cu CRM-ul/sistemul propriu pentru a garanta trimiterea instantă a codurilor de confirmare tranzacție sau de login.

Alerte

Comunicările pentru situațiile critice pot fi transmise prin SMS către clienți/parteneri prin intermediul webservice-ului nostru. Preluăm instant orice cerere SMS din partea sistemului tău și o trimitem instant către operatorii GSM. 

Programări

Trimite prin SMS un reminder cu programarea setată. Îți oferim și soluția de a primi prin SMS confirmarea din partea clienților/pacienților.

Garantăm rata de livrare către operatorii GSM de 100%.
Dacă un SMS nu este preluat de către operatori, implicit, nici noi nu îl vom factura.

Informările se pot transmite de la un număr scurt format din 4 cifre sau poți opta pentru personalizarea cu brandul tău (maximum 11 caractere/spații). Pentru aceste comunicări nu se pot recepționa răspunsuri din partea clienților sau a partenerilor.

Platforma noastră te ajută să salvezi timp. Salvează textele ca Șabloane și refolosește-le pentru campaniile viitoare. Astfel, simplifici procesul de trimitere a mesajelor, câștigi timp și asiguri coerența comunicărilor cu clienții/partenerii tăi.

Aplicația permite recepționarea răspunsurilor SMS din partea clienților sau a partenerilor și posibilitatea configurării unui flow multi-level.

Răspunsurile primite pe numărul scurt (deschis cu tarif normal sau în regim gratuit) sunt centralizate în vederea unor analize comerciale ulterioare și le poți vizualiza direct în contul tău web2sms.

Pentru fiecare răspuns (ex: keyword, răspuns liber, mesaj numeric) sistemul web2sms poate genera un SMS de răspuns variabil.