Bine ați venit pe website-ul www.web2sms.ro.

Această pagină cuprinde informații generale destinate celor care vizitează platforma WEB2SMS în scopul utilizării serviciilor noastre sau în orice alte scopuri.

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile de utilizare ale acestui website, astfel cum acestea sunt prezentate mai jos. Accesul / vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și Condițiilor de utilizare, implică acceptul dumneavoastră și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

Proprietarul platformei

Platforma WEB2SMS este dezvoltată și administrată de către societatea WEB2SMS S.R.L. înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/12723/2020, cod unic de înregistrare 43128888, cu sediul în Bd. Dimitrie Pompeiu 9-9A, IRIDE BUSINESS PARK, Clădirea 24, etaj 4, Sector 2, București, 020335.

Aplicabilitate

Condițiile prezentate în această pagină sunt valabile pentru website-ul www.web2sms.ro și pentru orice alt website conex către care veți fi redirecționat în vederea utilizării serviciului oferit de platforma WEB2SMS, cu excepția cazului în care sunt specificate în mod expres alte condiții de utilizare pe website-ul către care s-a făcut redirecționarea.

Acest website poate include link-uri către alte website-uri care sunt gestionate de entități afiliate WEB2SMS S.R.L. sau entități non-afiliate cu privire la care societatea noastră nu poartă nicio responsabilitate. Atunci când accesați aceste website-uri, vă rugăm să consultați și condițiile de utilizare ale website-urilor respective pentru a putea înțelege cum funcționează, în ce condiții utilizează datele dumneavoastră și cum sunt prelucrate acele date.

În cazul în care doriți să utilizați și alte servicii conexe oferite de afiliații noștri, se vor aplica termeni și condiții suplimentare de utilizare.

Drepturi de proprietate intelectuală

WEB2SMS S.R.L. este autorul acestui website și beneficiază de toate drepturile de proprietate intelectuală recunoscute de legislația aplicabilă. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, fotografii, clipuri audio/video, ș.a.m.d., sunt proprietatea WEB2SMS S.R.L. sau sunt licențiate de WEB2SMS S.R.L. pentru a fi folosite.

Conținutul acestui website, integral și/sau parțial, nu poate fi reprodus, multiplicat, copiat, revândut, arhivat sau exploatat în alt scop decât cel de utilizare a serviciilor, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, fără acceptul scris prealabil al WEB2SMS S.R.L.

Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui website și/sau tentativa de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, ș.a.m.d., vor fi raportate către autorități și vor fi pedepsite conform legii.

WEB2SMS S.R.L. va acorda o licență limitată, revocabilă și ne-exclusivă de a va crea un hyperlink către pagina home a site-ului atâta vreme cât acest link nu descrie WEB2SMS sau un partener / afiliat al acestuia de o maniera falsă, greșită sau jignitoare. Licența acordata nu va permite utilizarea în cadrul acestui hyperlink a mărcii WEB2SMS fără acordul prealabil scris al WEB2SMS S.R.L.

WEB2SMS S.R.L. este titularul mărcii înregistrate WEB2SMS. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui, imaginilor, siglelor care identifică WEB2SMS, în forma directă sau “ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă a WEB2SMS S.R.L. este interzisă și constituie o încălcare a dreptului titularului. Utilizarea neautorizată a acestora va duce la revocarea imediată a licențelor acordate de către WEB2SMS S.R.L., conform cu cele de mai sus.

Condiții de utilizare și garanții

Website-ul este furnizat de către WEB2SMS S.R.L. pe o bază “așa cum este” și “atât cât este disponibil”. WEB2SMS S.R.L. nu își asumă responsabilitatea și nu garantează că website-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise de la web2sms.ro sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potential dăunător. Utilizatorul folosește website-ul pe riscul propriu, WEB2SMS S.R.L. nu va putea fi ținut răspunzător pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea / vizitarea / utilizarea website-ului.

WEB2SMS S.R.L. nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea, acuratețea sau prezentarea materialelor de pe website.

WEB2SMS S.R.L. nu acorda niciun fel de garanție pentru conținutul și utilizarea acestui site. Informațiile publicate corespund realității la momentul înscrierii lor pe site sau al actualizării diverselor pagini ale website-ului.

Serviciile prezentate pe site nu se constituie într-o oferta de niciun fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o oferta din partea WEB2SMS, ne puteți trimite un e-mail pe info@web2sms.ro sau suport@web2sms.ro.

Facturare

Prin achiziționarea pachetelor SMS comandate prin intermediul WEB2SMS, utilizatorul își exprimă acordul sa primească facturile prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail menționată în procesul de înregistrare pe website.

Modalități de plată

  • Plata online prin card bancar

Plata aferentă Pachetelor SMS comandate prin intermediul WEB2SMS se poate face prin card bancar.

Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD, MAESTRO.

Toate tarifele aferente Pachetelor SMS sunt exprimate în euro (EUR) și se facturează în Lei la cursul valutar din ziua emiterii facturii. WEB2SMS S.R.L. nu percepe nici un comision suplimentar pentru plățile online prin card. WEB2SMS S.R.L. nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de utilizator, incluzând dar nelimitat la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitenta a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de Lei.

Responsabilitatea pentru aceasta acțiune o poartă numai utilizatorul. Plata online cu card este efectuată în condiții de siguranță deplină. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plată NETOPIA Payments, parte a Grupului NETOPIA.

WEB2SMS S.R.L. nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la card și nu va solicita niciodată codul PIN al cardului. WEB2SMS S.R.L. a luat toate masurile necesare pentru a asigura securitatea datelor dumneavoastră, dar transmiterea acestora revine exclusiv utilizatorului.

Utilizatorul are opțiunea de a salva datele de card pentru plăți viitoare, prin intermediul funcției ”instaPay”.

Astfel, la activarea opțiunii ”instaPay”, cumpărătorul va putea efectua plata următoarelor comenzi fără a mai fi necesara reintroducerea datelor cardului de plată deja salvat. ”instaPay” este cel mai rapid mod de a plăti cu cardul.

Activați opțiunea, introduceți datele cardului, iar data viitoare veți plăti printr-un simplu click, în siguranță. Utilizatorul poate introduce datele mai multor carduri de plată pe care le deține, pentru care se poate activa opțiunea de plata ”instaPay”. De asemenea, utilizatorul poate șterge în orice moment orice card dezactivând, astfel, serviciul ”instaPay”.

Opțiunea pentru plata ”instaPay” poate fi activată de către utilizator în momentul achiziției unui Pachet SMS. Utilizatorul alege un Pachet SMS și alege modalitatea de plată online, activează opțiunea ”instaPay”, e redirecționat către pagina procesatorului de plăți, introduce datele de card și plătește. Dupa confirmarea plății, cardul salvat este disponibil pentru plăți viitoare.

Introducând datele de card, utilizatorul confirmă că a fost anterior informat și a acceptat Termenii și Condițiile de utilizare a serviciului ”instaPay”. Atunci când este activată funcția ”instaPay”, asociem cardului un cod numeric criptat, prin intermediul căruia tranzacțiile se desfășoară în condiții de maximă siguranță.

Datele cardului tau nu sunt în niciun moment înregistrate sau stocate. Mai simplu, mai rapid, dar la fel de sigur.

  • Ordin de plata

Utilizatorul accesează secțiunea “Cumpără rapid”, se alege ca metodă de plată “Ordin de plata” și se completează pagina “Efectuează o plata” cu datele aferente cumpărătorului. Se va emite o factura proforma în baza căreia se va face plata.

Securitate

Utilizatorii website-ului sunt răspunzători pentru asigurarea confidențialității datelor privitoare la contul de acces, cum ar fi numele de utilizator și parola și își asumă întreaga responsabilitate pentru activitățile/acțiunile desfășurate pe website cu datele de autentificare. In cazul în care utilizatorii suspectează că, din diverse motive imputabile, confidențialitatea acestor date de acces a fost compromisă, vor notifica imediat WEB2SMS pentru a bloca accesul la cont și pentru generarea unui nou set de date.

Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui website și tentativa de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicări

Utilizatorii website-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura website-ului, respectiv pot adresa întrebări atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale WEB2SMS sau ale unor terțe părți și care nu conțin viruși, derulează campanii politice / electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailing-uri sau orice alta formă de spam.

WEB2SMS își rezervă dreptul, dar nu și obligația de a elimina sau edita o astfel de informație transmisă.

Declarați și garantați că dețineți sau controlați toate drepturile cu privire la informațiile transmise, că acestea sunt corecte și că utilizarea acestora nu intra în contradicție cu Termenii și Condițiile de utilizare, că nu vor cauza daune către o terță parte și că veți despăgubi integral WEB2SMS sau partenerii / afiliații săi pentru toate cererile rezultate din informația astfel transmisă.

Utilizatorii nu pot folosi o adresa de e-mail falsă sau să impersoneze o altă persoană sau entitate.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le colectăm atunci când vizitezi platforma WEB2SMS, te rugăm să consulți Politica de confidențialitate.

Legislația aplicabilă

Termenii și condițiile aplicabile vizitei pe platforma WEB2SMS sunt supuse legislației române. În cazul unor divergențe, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, in termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea sesizării transmise către WEB2SMS S.R.L. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiul va fi înaintat spre soluționare instanței judecătorești competente de la sediul WEB2SMS S.R.L.

Actualizări

WEB2SMS S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și condițiile de utilizare, fără notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această pagină pentru a verifica condițiile aplicabile.
Data ultimei actualizări: 01.07.2021